Logo hetkontakt.nl/alblasserwaard
Windroos-leerlingen hadden een Herfstfair voor het goede doel, waarbij ze met zelf bedachte activiteiten geld ophaalden voor Stichting Make-a-wish. Deze leerlingen hebben ’s middags soep verkocht aan de vele bezoekers. Er is ruim € 2.000,- opgehaald.
Windroos-leerlingen hadden een Herfstfair voor het goede doel, waarbij ze met zelf bedachte activiteiten geld ophaalden voor Stichting Make-a-wish. Deze leerlingen hebben ’s middags soep verkocht aan de vele bezoekers. Er is ruim € 2.000,- opgehaald. (Foto: Eigen foto Windroos)

Mooie Betekenisweek bij de scholen van Stichting CVO-AV

  •   161 keer gelezen

REGIO • ‘De kracht van voorbeelden’. Met deze slogan laat Stichting CVO-AV zien waar haar negen vo-scholen voor staan, aldus Henri van Breugel, voorzitter van het College van Bestuur van de scholen voor voortgezet onderwijs in de regio.

"Het is onze Identiteit. Het zegt wie we zijn, wie we willen zijn, wat ons drijft en waar we voor staan. Jongeren hebben voorbeelden nodig om richting te geven aan hun leven en houvast te hebben. Maar ook worden jongeren op de scholen van CVO-AV geprikkeld met de vraag waarin zij zelf een voorbeeld willen zijn. Voor een ander. We kijken terug op een prachtige ‘Betekenisweek’, waarin dit ‘voorbeeldschap’ centraal heeft gestaan. Iedere school heeft daar in de Betekenisweek een mooie invulling aan gegeven", aldus Van Breugel. Zie voor meer info: www.cvo-av.nl.

Elke donderdag het nieuws uit Alblasserwaard per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_3
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }