Afbeelding
Foto: Etienne Hessels
ingezonden mededeling

'Bij De Til Groep kun je alles uit handen geven'

Algemeen 542 keer gelezen

ALBLASSERWAARD • Voor honderd procent genieten van het feest dat je met vrienden, familie, personeelsleden en/of collega's viert; daar tekenen ze voor bij De Til Groep. De gastheren en –vrouwen in elke locatie zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes is geregeld.

Een uitgangspunt dat ze bij De Til Groep dagelijks in de praktijk brengen, onderstreept adjunct-directeur Henk de Bruijn. "Maar eigenlijk is het veel belangrijker wat onze gasten van ons zeggen", vult hij aan. "En gelukkig blijkt uit de reviews op onze site dat zij zeer over ons te spreken zijn. Daar doen we het voor: gasten die met een grote glimlach de deur uitlopen, of het nu om een bruiloft, een zakelijke bijeenkomst of het vieren van een huwelijksjubileum of verjaardag gaat."

De reviews op de site spreken een duidelijke taal. De rode draad: bij De Til Groep zorgen ze ervoor dat alle aandacht naar het feest gaat. Een pas getrouwd stel dat onlangs hun bruiloft vierde in De Til in Giessenburg schrijft:

'In één woord fantastisch! Er wordt goed geluisterd naar je wensen en ze denken bij De Til Groep met je mee. (..) Je kunt rustig alles uit handen geven.. Er worden van tevoren goede afspraken gemaakt, dus je weet ten allen tijden waar je aan toe bent. Nog even onze complimenten aan onze gastvrouw van die avond. Wat een ontzettende lieve en leuke mevrouw was dat. Ook onze ceremoniemeesters waren over haar te spreken!'

Ervaring
Waar het voor de gasten vaak een eenmalige gebeurtenis, is het organiseren van feesten en bijeenkomsten voor de medewerkers van De Til Groep juist dagelijks werk. "We denken vanuit die jarenlange ervaring graag mee. Dat meedenken wordt als heel prettig ervaren. Soms dragen onze gasten de planning ook echt aan ons over. Tijdens het feest is er één contactpersoon, een gastvrouw of gastheer die klaarstaat om vragen te beantwoorden en zaken te regelen, mocht dat nodig zijn."

Dat geldt inmiddels niet alleen voor de planning. Bij De Til Groep zien ze dat bij bijvoorbeeld bruiloften steeds meer van de faciliteiten van de zalen en de gastvrijheid van de medewerkers gebruik wordt gemaakt. "Het traditionele verzamelen in het ouderlijk huis van de bruid, gebeurt steeds meer hier", knikt Henk de Bruijn. "De complete bruiloft vindt hier dan plaats. Wij verzorgen het diner en de lunch en ook de huwelijksvoltrekking kan hier plaatsvinden."

Geurt Mouthaan

Redacteur/fotograaf van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl. Daarnaast actief voor de magazines van Kontakt Mediapartners.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
CDA schrikt van ruim 119.000 euro schadevergoeding na wijziging bestemmingsplan in Langerak Nieuws 19 uur geleden
Afbeelding
A15 door gekantelde vrachtwagen afgesloten tussen Gorinchem en Sliedrecht: er ligt veel puin op de weg 112 19 uur geleden
Afbeelding
Probeer tennisdagen bij Tennisvereniging Giessenburg Nieuws 21 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden