Logo hetkontakt.nl/alblasserwaard
ingezonden mededeling

Elke dag een nieuwe bril…

  •   264 keer gelezen

Op vrijdag 13 en zaterdag 14 september organiseert Brandpunt Optiek samen met 'LookAdd' een roadshow.

Dit Italiaanse brilmerk heeft 9 verschillende lichtgewicht metalen monturen voor zowel dames als heren die kunnen worden voorzien van VERWISSELBARE MAGNETISCHE covers. Zo heeft u elke dag een andere bril passend bij uw kleding of stemming.

Verander de kleur van het montuur binnen een paar seconden met een keuze uit meer dan 150 verschillende designs. Elke maand wordt het assortiment verder uitgebreid, vaak met de LookAdd-drager als inspiratiebron. Deze nieuwe cover draagt dan ook de naam van haar of zijn bedenker.

Brandpunt Optiek in Brandwijk heeft tijdens deze roadshow alle monturen en kleuren covers in huis om te passen en te proberen. Verder demonstreren ze hoe u uw eigen unieke custom made cover kunt bestellen. Iedere nieuwe LookAdd-drager wordt beloond met een gratis cover naar keuze!

Bent u zelf een LookAdd-drager en draagt u een nieuwe LookAdd-klant aan? Dan krijgt uzelf óók een voucher voor een gratis cover.

Naast de roadshow is Brandpunt Optiek geselecteerd dealer van LookAdd. U kunt dus ook prima buiten deze dagen kennis maken met dit unieke brilconcept en een oogmeting. Zij maken graag tijd voor u.

De LookAdd roadshow is vrijdag 13 september van 13.00 tot 21.00 uur en op zaterdag 14 september van 09.00 tot 15.00 uur.

Brandpunt Optiek
Brandwijksedijk 15B
Brandwijk
0184-642642
www.brandpuntoptiek.nl
www.lookadd.com

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke donderdag het Alblasserwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }