Logo hetkontakt.nl/alblasserwaard

Werkzaamheden aan de MerwedeLingelijn

  •   561 keer gelezen

REGIO • Vanwege geplande werkzaamheden worden er van zondag 25 augustus tot en met maandag 2 september vervangende bussen ingezet op twee deeltrajecten van de MerwedeLingelijn.

Tussen Dordrecht en Sliedrecht rijden er in de genoemde periode geen treinen, maar bussen. Van vrijdag 30 augustus tot en met zondag 1 september zijn er werkzaamheden tussen Leerdam en Geldermalsen, ook daar dan geen treinen, maar bussen.

Tussen Sliedrecht en Dordrecht rijden er bussen vanwege de werkzaamheden en het onderhoud aan de Baanhoekbrug (spoorconstructie) en de Wantij Spoorbrug in Dordrecht (vernieuwen van wissel, dwarsliggers en spoor).

In de nacht van zaterdag 24 op zondag 25 augustus vanaf 01:00 uur rijden er bussen tussen Dordrecht en Hardinxveld-Giessendam. Op zondag 25 augustus tot en met zondag 1 september rijden er elk half uur snelbussen tussen Dordrecht, Sliedrecht Baanhoek en Sliedrecht. Reizigers van/naar Dordrecht Stadspolders kunnen gebruik maken van stadsbuslijn 3 en 5 via Dordrecht.

Van zondag 25 augustus tot en met zondag 1 september stoppen treinen niet in Hardinxveld Blauwe Zoom. Een reis van/naar Hardinxveld Blauwe Zoom met de bus vanaf Sliedrecht of vanaf Hardinxveld-Giessendam kan met een 30-minuten busdienst.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke donderdag het nieuws uit Alblasserwaard per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_3
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }