• Samenwerking met Aantjes Machinery Goudriaan.
• Samenwerking met Aantjes Machinery Goudriaan. Foto: Aangeleverd

Tiende keer Pulling Hoogblokland

Sport 2.959 keer gelezen

HOOGBLOKLAND • Truck- en Tractorpulling Hoogblokland is toe aan het tweede lustrum. De tiende editie heeft op vrijdagavond 16 en zaterdag 17 augustus een voor de liefhebbers veelbelovend programma.

Truck- en Tractorpulling Hoogblokland begint vrijdag 16 augustus om 17:30 uur met de lokale standaardklasse. Op deze avond komen ook de sport- en supersporttrucks van de Vereniging Truckpulling Nederland (VTN) en de Nederlandse Truck- & Tractorpulling Organisatie (NTTO) in actie.

"Dat wordt een unieke show", meent de Hoogbloklandse organisatie. "Want de wedstrijdbanen aan de Beemdweg zijn van topkwaliteit."

Farmstock
Zaterdag 17 augustus (aanvang 13:00 uur) wordt de volledige Farmstockcompetitie van sport- en supersporttractoren verreden, waarin belangrijke punten voor de nationale titel te verdienen zijn. Aan de start onder meer Simply Green (Brandwijk) en Red Dream (Streefkerk). Het programma wordt aangevuld met de 9 ton en 11 ton standaardklasse, waarin veel bekende regiorijders actief zijn.

Kinderpark
Ook de kids die het evenement bezoeken worden niet vergeten. In het kinderpark onder meer: skeltertrek, elektrische graafmachines en een traptrekkerrace.

Oprolsysteem
Truck- en Tractorpulling Hoogblokland is met Aantjes Goudriaan Machinery een nieuwe, meerjarige samenwerking aangegaan. Speciaal voor 'Hoogblokland' is door Aantjes een oprolsysteem ontwikkeld, dat beide kleibanen in de weken voorafgaand aan het evenement kan afdekken. De banen worden hiermee in topconditie gehouden en zijn klaar voor zware wedstrijdomstandigheden en bestand tegen grote vermogens.

Rick den Besten

Hoofdredacteur Kontakt Mediapartners, (sport)redacteur/fotograaf Het Kontakt Alblasserwaard, webmaster Regio-Voetbal.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden