Logo hetkontakt.nl/alblasserwaard

Informatieavond Nacht Zonder Dak tijdens Slingeland Festival

  •   186 keer gelezen

NIEUW-LEKKERLAND • Tijdens het jaarlijkse Slingeland Festival in Bleskensgraaf is er op vrijdagavond 28 juni een Nacht Zonder Dak voor jongeren van 12 tot 15 jaar. Op dinsdag 28 mei is er een informatieavond.

Degenen die mee willen doen of meer informatie willen hebben, zijn dan welkom. Tijdens deze avond is er een programma voor jongeren, waarin spellen worden, maar waarbij er ook aandacht is voor jongeren die op straat leven. 'We hopen dat je hierdoor enthousiast wordt om mee te doen met de Nacht Zonder Dak', stellen de organisatoren. 

Tijdens de avond is het mogelijk om aan te melden. Naast het programma voor jongeren is er een programma voor volwassenen. Er zijn onder andere korte presentaties over Nacht Zonder Dak en de projecten van Tear. Daarnaast is er ruimte voor ontmoeting en bezoek aan een kleine informatiemarkt.

Aanmelden
De start is om 19:15 uur en de avond is om 20:30 uur afgelopen. Het adres is Veenweideweg 23 in Nieuw-Lekkerland. Van tevoren aanmelden is gewenst en kan via nzd@slingelandfestival.nl.

Geurt Mouthaan
Redacteur/fotograaf van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl. Tevens betrokken bij Het Kontakt Media (Special Products).
Volg @GeurtMouthaan op twitter >
Elke donderdag het nieuws uit Alblasserwaard per e-mail
Meer berichten
 

Agenda

Organiseert u een evenement?
Laat het ons weten!

Klik hier


HET KONTAKT OP FACEBOOK }