Logo hetkontakt.nl/alblasserwaard

Nol Bikker stopt met postkantoor in Noordeloos

  •   1674 keer gelezen

NOORDELOOS • Nol Bikker zet een punt achter het postkantoor in zijn motorenzaak aan de Grotewaard in Noordeloos.

Ruim acht jaar geleden werd de Noordelose ondernemer postkantoorhouder om de leefbaarheid van zijn woonplaats en het sociale leven daar te ondersteunen.Toen heette het nog TNT, tegenwoordig PostNL. In de volksmond werd dat al gauw omgezet in PostNol.

Destijds had Nol Bikker een monteur in dienst, maar sinds drie jaar runt hij zijn bedrijf weer alleen. "Het is voor mij eigenlijk ondoenlijk om alle zaken in m'n uppie af te handelen." Op 28 mei is het precies veertig jaar geleden dat Bikker begon met ondernemen en dat is voor hem dan ook een geschikt moment om met het postkantoor te stoppen. "Ik heb de afgelopen acht jaar met veel plezier alle postkantoorklanten geholpen en vele leuke en vrolijke contacten onderhouden. Daarom sluit ik deze periode af met een afscheidsborrel."

De borrel is op 28 mei van 18.00 tot 21.00 uur met vooral oranjebitter, vanwege de PostNL-kleur en het bittere randje, in de feesttent aan de Grotewaard 8.

Geurt Mouthaan
Redacteur/fotograaf van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl. Tevens betrokken bij Het Kontakt Media (Special Products).
Volg @GeurtMouthaan op twitter >
Elke donderdag het Alblasserwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }