Logo hetkontakt.nl/alblasserwaard

Atelier Gorinchem ontvangt cheque van Rabobank

  •   207 keer gelezen

GORINCHEM • Op dinsdag 2 april heeft Stichting Atelier Gorinchem een cheque van 2500 euro van de Rabobank Alblasserwaard Vijfheerenlanden ontvangen.

De cheque werd overhandigd door Saskia Kamp, van Appart reclame, tevens voorzitter van het Coöperatiefonds van de Rabobank en Angelique Muijsson-van Toor van de Rabobank aan Marleen van Zwienen van Atelier Gorinchem. De feestelijke gebeurtenis vond plaats in Gemeenschapshuis de Bogerd, waar een Kunstdialoog voor ouderen werd georganiseerd.

Atelier Gorinchem organiseert de Kunstdialoog, een verbindende activiteit waarbij iedere deelnemer een bijdrage levert. Met echte kunst op tafel gaan de deelnemers in gesprek over kunst en over gedachten, associaties en herinneringen die opkomen. De kunst wordt uitgeleend door Artotheek Gorinchem. In gemeenschapshuis de Bogerd was de oudste deelnemer 95 jaar. Op 22 maart bij Daltonschool De Poorter was de jongste deelnemer 4 jaar. De Kunstdialoog is dus voor alle leeftijden.

Met de bijdrage van de Rabobank kan Atelier Gorinchem de Kunstdialoog voor groepen van 4 tot 95 jaar in de stad laten groeien.

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke donderdag het Alblasserwaard per e-mail
Meer berichten
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }