Logo hetkontakt.nl/alblasserwaard
• Een impressie van het project Waterwonen in Schelluinen.
• Een impressie van het project Waterwonen in Schelluinen.

Start verkoop nieuwbouwproject Waterwonen in Schelluinen

  •   1270 keer gelezen

SCHELLUINEN • Zaterdag 30 maart start de verkoop van het nieuwbouwproject Waterwonen in Schelluinen.

Het plan bestaat uit een vrijstaande woning en tien twee-onder-een-kapwoningen. Geïnteresseerden zijn welkom op zaterdag 30 maart van 10.00 tot 12.00 uur bij Van der Brugge Makelaardij aan de Vijfzinnenstraat 6a in Gorinchem. Inschrijven kan tot uiterlijk zaterdag 6 april.

Bij de opzet van het plan heeft architect Van der Padt & Partners in hoge mate rekening gehouden met de huidige karakteristieke waarde op het gebied van groen en water. Alle woningen grenzen door middel van natuurlijke oevers aan het water en aan de oostzijde van het plangebied wordt een speeleiland aangelegd.

Het plan Waterwonen van projectontwikkelaar Herkon is gelegen in Schelluinen-Oost. Herkon realiseerde hier eerder de deelprojecten 'Boerenerf' en 'Woonheuvel'. 'Waterwonen' is de laatste fase van deze ontwikkeling in Schelluinen.

Jan Martinu, projectleider bij Herkon: "Wij hebben in deze laatste fase veel aandacht besteed aan een ruime opzet van hoogwaardige en duurzame woningen die opgenomen worden in de natuurlijke omgeving. Dit wordt bekrachtigd door de toevoeging van veel water rondom de woningen. Om diversiteit in het plan te bieden hebben wij gekozen voor een aantal verschillende woningtypes. Uiteraard zijn de woningen voorzien van de laatste duurzaamheidseisen."

Bert Bons
Redactiecoördinator van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl
Volg @Bertbons op twitter >
Elke donderdag het nieuws uit Alblasserwaard per e-mail
Meer berichten
CustomHtml_3
 

HET KONTAKT OP FACEBOOK }