Afbeelding

Inbraak in woning net overleden inwoonster van Ameide

Algemeen 5.594 keer gelezen

AMEIDE • In de woning van een 97-jarige inwoonster van Ameide, die de week daarvoor was overleden, is afgelopen week ingebroken.

De daders kwamen binnen in de vrijstaande bungalow aan de Hazelaarlaan door de tuindeur aan de achterzijde open te breken. Ze doorzochten met name de slaapkamer en namen gouden sieraden mee. "Daar zat een gouden kettinkje met een bijzonder gouden tientje eraan bij", vertelt een schoondochter. 

De familie ontdekte de inbraak vrijdag. "We zagen de deur openstaan en hebben de politie gebeld. Toen bleek dat er was ingebroken. De rouwdienst was de zaterdag ervoor geweest. De inbraak heeft dus in de tussenliggende week plaatsgevonden, maar we weten niet op welke dag."

Laf
Ze zijn vooral heel boos over deze daad. "Het is zo ongelofelijk laf om in het huis van een 97-jarige vrouw, die net is overleden, in te breken. Wij denken dat de daders dit geweten hebben. We hopen dat als ze dit lezen toch tot het besef komen wat ze gedaan hebben en de gestolen sieraden weer terugbrengen."

Geurt Mouthaan

Redacteur/fotograaf van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl. Daarnaast actief voor de magazines van Kontakt Mediapartners.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Damen Shipyards start bouw nieuw distributiecentrum in Schelluinen Zakelijk 23 uur geleden
Afbeelding
Bedrijven uit Groot-Ammers en Goudriaan laten leerlingen proeven van techniek Zakelijk 18 apr, 08:23
Afbeelding
Gemeenten reageren verschillend op nieuws rondom Dierenambulance, Molenlanden ziet het als een 'interne kwestie' Nieuws 17 apr, 21:23

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden