Afbeelding

Rotary Alblasserwaard vervult veel wensen

Algemeen 748 keer gelezen

ALBLASSERWAARD • Op initiatief van Rotary Alblasserwaard staat in restaurant De Burgemeester in Bleskensgraaf een wensboom. Veel wensen van deze boom laat de Rotary dit jaar in vervulling gaan.

Bezoekers en gasten kunnen een wens voor een ander mens in deze boom hangen, bedoeld om mensen, bij voorkeur uit de Alblasserwaard,  die dat nodig hebben een hart onder de riem te steken of mensen die dat verdienen in het zonnetje te zetten. Van deze mogelijkheid wordt veelvuldig gebruikt gemaakt.

Een groot deel van deze wensen zal Rotary Alblasserwaard in vervulling laten gaan. Zoals wensen voor vrijwilligers die verrast worden met een mooie bos bloemen, langdurig zieken waarvoor een leuke dag wordt georganiseerd en een alleenstaande moeder die een dagje uit met haar gezin wordt aangeboden. Zelfs een laptop is uitgereikt aan een vrijwilligster die zich inzet voor vluchtelingen. Achter alle wensen schuilt een mooi, verdrietig of ontroerend verhaal.

Rotary Alblasserwaard heeft als doel om de wereld een beetje mooier te maken met internationale, nationale en tevens lokale projecten. Met de wensboom wil Rotary Alblasserwaard heel even het verschil maken voor mensen die dat nodig hebben of verdienen. 

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden