Afbeelding
Foto: Geurt Mouthaan

Arie de Leeuw: 'Opstelling college Molenlanden over plan De Hoeken is een positief signaal'

Algemeen 1.429 keer gelezen

HOORNAAR • Het huidige plan De Hoeken in Hoornaar krijgt geen steun van de coalitie en dus moet de initiatiefnemer, Arie de Leeuw, terug naar de tekentafel. 

Terug naar de tekentafel: Arie de Leeuw beschouwt het als een positief signaal. "Dit houdt in dat het Molenlandse college een nieuwe start wil maken en dat het plan niet van tafel wordt geveegd. Bij de planvorming zaten we op een kantelpunt; inmiddels is draagvlak veel meer leidend, terwijl ik op aanwijzing van de gemeente bij de start eerst het plan ben gaan maken. Het zal nu alleen wat extra werk kosten."

Als eerste wil de Hoornaarse ondernemer het gesprek met het nieuwe college aangaan. "Want ik wil graag weten wat ik in het huidige plan aan moet passen. Dat staat uiteraard nog niet in een coalitieakkoord, waarin de hoofdlijnen zijn aangegeven. Moet er een sloot verlegd worden, de woningen op een andere plek komen? En als het over draagvlak gaat: kan concreet worden aangegeven wanneer het college vindt dat dat er wel is? Dat wil ik graag duidelijk hebben en ik hoop dat het gesprek zo snel mogelijk plaatsvindt."

Geurt Mouthaan

Redacteur/fotograaf van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl. Daarnaast actief voor de magazines van Kontakt Mediapartners.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden