Afbeelding

Ruud den Haak (Doe Mee! Molenlanden) accepteert zetel in raad Molenlanden

Algemeen 1.690 keer gelezen

MOLENLANDEN • Ruud den Haak uit Streefkerk zal vanaf begin volgend jaar namens Doe Mee! Molenlanden deel uitmaken van de gemeenteraad van Molenlanden. 

Hij stond op een onverkiesbare plaats, nummer elf, maar werd met een grote hoeveelheid voorkeursstemmen uit met name Streefkerk toch naar een verkiesbare plek getild.  Den Haak vond het na jaren raadslid voor de PvdA geweest te zijn geweest welletjes, maar deze roep vanuit de gemeenschap zette hem toch aan het denken.

Het afgelopen weekend kwam de Streefkerker tot de conclusie dat hij de oproep niet naast zich neer kan leggen. "Als er zoveel mensen op je stemmen, dan kun je dat niet negeren. Ik maak straks deel uit van een grotere fractie en ook op mijn werk heb ik af kunnen spreken er meer tijd voor vrij te kunnen maken."

Geurt Mouthaan

Redacteur/fotograaf van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl. Daarnaast actief voor de magazines van Kontakt Mediapartners.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Controle op foutparkeren en het dragen van gordels in Meerkerk; ook acties in Ameide en Lexmond aangekondigd 112 19 apr, 10:07
Afbeelding
Damen Shipyards start bouw nieuw distributiecentrum in Schelluinen Zakelijk 18 apr, 13:23
Afbeelding
Bedrijven uit Groot-Ammers en Goudriaan laten leerlingen proeven van techniek Zakelijk 18 apr, 08:23

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden