Afbeelding
Foto: Stockfoto 123RF

Lijsttrekkers gemeenteraadsverkiezingen Molenlanden op Klokradio

Algemeen 671 keer gelezen

MOLENLANDEN • In de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen van de nieuwe gemeente Molenlanden geeft lokale omroep Klokradio de komende weken ruimte aan politieke partijen om zich te presenteren.

De plannen en standpunten waarmee zij de strijd om de 27 te verdelen raadszetels aan gaan, zullen daarbij aan bod komen. De lokale omroep Klokradio wil met de interviews de inwoners van de nieuwe gemeente Molenlanden goed informeren over de partijen en de onderlinge verschillen, zodat ieder straks een gedegen keuze kan maken in het kieshokje.

Iedere maandagavond wordt de lijsttrekker van een partij geïnterviewd in het politieke programma De Wandelgang tussen 21.00 en 22.00 uur. Maandag 1 oktober wordt de spits afgebeten door de nieuwe partij Progressief Molenlanden (Bart Toonen), op 8 oktober is het de beurt aan het CDA (Ad van Rees), terwijl 15 oktober de duo-lijsttrekkers van Doe Mee! Molenlanden (Joke Stravers en Berend Buddingh) naar de studio komen. Gevolgd op 22 oktober door de VVD (Bram Visser), 29 oktober de SGP (Corné Egas), met als laatste op 5 november de ChristenUnie (Harry Stam).

Op maandag 12 november is er het hoogtepunt van de politieke strijd in een groots openbaar lijsttrekkersdebat met alle partijen. Dit debat wordt live door Klokradio uitgezonden. De verkiezingen zijn op woensdag 21 november. Op 1 januari 2019 worden de gemeenten Molenwaard en Giessenlanden samengevoegd tot de nieuwe gemeente Molenlanden.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden