• Wethouder Elisabeth van Leeuwen.
• Wethouder Elisabeth van Leeuwen. Foto: Geurt Mouthaan

Wethouder Van Leeuwen wordt directeur bij Samenwerkingsverband PasVOrm

Algemeen 2.205 keer gelezen

GIESSENLANDEN • Wethouder Elisabeth van Leeuwen heeft een nieuwe baan. Vanaf 15 oktober treedt zij in dienst bij Samenwerkingsverband PasVOrm als directeur-uitvoerend bestuurder.

PasVOrm is verantwoordelijk voor het realiseren van passend onderwijs voor twintig voortgezet onderwijsscholen in de regio. In maart van dit jaar maakte wethouder Van Leeuwen al bekend dat zij niet beschikbaar is voor de nieuwe gemeente Molenlanden en dat het tijd is voor een nieuwe uitdaging.

Elisabeth van Leeuwen is bijna zes jaar wethouder en eerste loco burgemeester in de gemeente Giessenlanden. In de afgelopen jaren zette zij zich in voor onder andere kerngericht werken en het sociaal domein. Daarnaast is zij nauw betrokken bij projecten als het Noorderhuis in Noordeloos en de Activiteitenzone Giessenburg.

Het college van B&W: "Elisabeth van Leeuwen is een zeer waardevolle wethouder die zich in de afgelopen jaren met hart en ziel heeft ingezet voor de samenleving. Wij vinden het jammer dat ze ons gaat verlaten maar gunnen haar deze mooie nieuwe kans van harte."

Afscheidsmoment
In het najaar wordt een moment gepland waarop inwoners en relaties van de gemeente afscheid kunnen nemen. De exacte datum hiervoor volgt binnenkort.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden