• Lotte Mesker met het felicitatieteam van de Rabobank.
• Lotte Mesker met het felicitatieteam van de Rabobank.

Rabobank AV verrast geslaagde klanten

Algemeen 770 keer gelezen

LEXMOND • Scholieren Lotte Mesker uit Lexmond en Gaby Klijn uit Asperen zijn op donderdag 21 juni en maandag 25 juni verblijd met een verrassingsbezoek. Een compleet Rabobank felicitatieteam reikte aan de geslaagden een cheque uit.

Gaby won de hoofdprijs van de landelijke actie van de Rabobank en ontving een cheque met 2000 euro aan zakgeld voor het mogelijk maken van een droomreis. Ze was al van plan te gaan reizen en met deze cheque kan ze een nóg mooiere reis gaan maken.

Lotte is de winnaar van de cheque voor de inrichting van een studieproof-kamer ter waarde van 800 euro. Zij gaat in Utrecht geneeskunde studeren en kan met deze prijs haar kamer mooi inrichten.

Beide meiden zijn winnaar van de actie Geslaagd….én door! Hiervoor konden examenkandidaten zich tot 14 juni via rabobank.nl/geslaagd aanmelden en aangeven welke keuzes zij gaan maken met hun diploma op zak. De Rabobank wil met deze actie jongeren helpen bij de volgende stap in hun leven. Welke stap dit ook is.

Rabobank Alblasserwaard Vijfheerenlanden heeft voor alle net geslaagde klanten een goodiebag klaarliggen. Tot en met 6 juli kunnen zij, op vertoon van de cijferlijst, op één van de kantoren hun goodiebag ophalen.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Damen Shipyards start bouw nieuw distributiecentrum in Schelluinen Zakelijk 18 apr, 13:23
Afbeelding
Bedrijven uit Groot-Ammers en Goudriaan laten leerlingen proeven van techniek Zakelijk 18 apr, 08:23
Afbeelding
Gemeenten reageren verschillend op nieuws rondom Dierenambulance, Molenlanden ziet het als een 'interne kwestie' Nieuws 17 apr, 21:23

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden