Afbeelding
Foto: Mieneke Lever

Masterclass Henk Poort en Rosite van der Woude voor popkoor Lexmond

Algemeen 765 keer gelezen

LEXMOND • Popkoor Let's get Started uit Lexmond kreeg woensdag een van de tien masterclasses van opera- en musicalzanger Henk Poort en Rosite van der Woude.

Zij gaven daarbij praktische adviezen over het op een juiste manier inzingen, tekstbeleving, techniek en interpretatie. Ook het zingen door een slang in water hoorde daarbij met als direct resultaat een spatzuivere klank.

Het popkoor is uitgekozen uit honderden koren die zich hadden aangemeld. Marianne Weijers vertelt dat deze masterclass in samenwerking met Isla en BALK mogelijk is gemaakt. "We zijn bijzonder blij dat ons deze eer te beurt is gevallen!"

Stap en Trap
Op donderdag 10 mei treedt Let's get Started vanaf 14.00 uur op in Hoornaar in de tent bij de start van de Stap en Trap wandel-en fietsmeerdaagse. Gedurende dit evenement is er iedere dag een koor of zanger die de wandelaars en fietsers tijdens hun stempelpauze vermaakt.

Geurt Mouthaan

Redacteur/fotograaf van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl. Daarnaast actief voor de magazines van Kontakt Mediapartners.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

• AVVA H1 promoveert naar de tweede divisie.
AVVA jaar na promotie op drempel van eerste divisie Sport 1 uur geleden
Afbeelding
Papendrechtsebrug (N3) richting Papendrecht gaat een nachtje dicht Nieuws 1 uur geleden
Afbeelding
Kaas- en Zuivelboerderij Kuiper uit Giessenburg dingt mee naar de Lekkerder Boerderijwinkel Award Zakelijk 4 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden