Afbeelding

Volgende week duidelijkheid over aanleg glasvezel in Molenwaard

Algemeen 1.367 keer gelezen

MOLENWAARD • Stichting Glasvezel Molenwaard maakt volgende week bekend of de aanleg van een glasvezelnetwerk in heel Molenwaard doorgaat.

Dat maakte de stichting woensdagochtend bekend. Tot en met dinsdag konden inwoners van de gemeente zich aanmelden. 'Alle aanmeldingen voor abonnementen worden deze week zoveel mogelijk verwerkt door ons team van vrijwilligers', stelt het stichtingsbestuur. 

'In de afgelopen tien weken zijn honderden mails beantwoord, duizenden aanmeldingen verwerkt, tientallen facebookopmerkingen beantwoord, minstens zoveel telefoontjes afgehandeld, honderden keren aangebeld bij mensen die zich nog niet aangemeld hadden, tientallen uren in de winkel gestaan om bezoekers te woord te staan, posters en spandoeken opgehangen, interviews gegeven en persberichten gemaakt, bewonersbijeenkomsten georganiseerd en wat al niet meer. Allemaal door vrijwilligers die zich ingezet hebben voor het realiseren van een glasvezelnetwerk in onze gemeente om mede hiermee de vitaliteit van de samenleving te waarborgen, voor nu en vooral voor de toekomst.' 

Meer informatie: info@glasvezelmolenwaard.nl of 0184-743300 (op werkdagen tussen 9:00 en 17:00 uur).

Geurt Mouthaan

Redacteur/fotograaf van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl. Daarnaast actief voor de magazines van Kontakt Mediapartners.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Damen Shipyards start bouw nieuw distributiecentrum in Schelluinen Zakelijk 18 apr, 13:23
Afbeelding
Bedrijven uit Groot-Ammers en Goudriaan laten leerlingen proeven van techniek Zakelijk 18 apr, 08:23
Afbeelding
Gemeenten reageren verschillend op nieuws rondom Dierenambulance, Molenlanden ziet het als een 'interne kwestie' Nieuws 17 apr, 21:23

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden