Afbeelding
Peter Kraaijeveld Fotografie

Lichtjestocht en nieuw logo voor Basisschool Giessen-Oudekerk

Algemeen 778 keer gelezen

GIESSEN-OUDEKERK • De Oudervereniging van Basisschool Giessen-Oudekerk heeft vrijdagavond een lichtjestocht georganiseerd, met aansluitend de onthulling van het nieuwe schoollogo.

De opbrengst van de lichtjestocht, een sponsorloop met lampions, kwam ten goede aan het Sophia Kinderziekenhuis. Er was een grote opkomst van niet alleen de schoolgaande kinderen, maar ook de kinderen uit de omgeving van de basisschool. Met elkaar is er een bedrag van 821,65 euro opgehaald.

De lichtjestocht werd begeleid door 'Echt leuk', een muziekgezelschap uit Giessenburg. Aansluitend werd het prachtige nieuwe logo van de basisschool tijdens een officieel moment onthuld door alle leerlingen van de basisschool. Het logo laat de kenmerken van de school duidelijk zien. De elementen water en natuur spelen een belangrijke rol.

De school staat voor creativiteit, diversiteit en het plezier om naar school te gaan, zodat er een optimale individuele groei en ontwikkeling van kinderen ontstaat. De school biedt haar leerlingen een veilige omgeving, waarin ze leren samenwerken en leren leren. Met deze vorm van onderwijs groeien de leerlingen tot mensen die graag blijven leren en die met zelfvertrouwen en verantwoordelijkheidsbesef in de wereld staan. Dat zijn de achterliggende gedachten geweest bij het samenstellen van het nieuwe logo en de filosofie van de school.

De avond werd gezellig en sfeervol met elkaar afgesloten onder het genot van een hapje en een drankje bij de heerlijk warme vuurkorven.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Damen Shipyards start bouw nieuw distributiecentrum in Schelluinen Zakelijk 18 apr, 13:23
Afbeelding
Bedrijven uit Groot-Ammers en Goudriaan laten leerlingen proeven van techniek Zakelijk 18 apr, 08:23
Afbeelding
Gemeenten reageren verschillend op nieuws rondom Dierenambulance, Molenlanden ziet het als een 'interne kwestie' Nieuws 17 apr, 21:23

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden