Afbeelding

Meezingen op concert voor MS Research met Popkoor in Lexmond

Algemeen 524 keer gelezen

LEXMOND • Popkoor Let's Get Started is op zoek naar mensen die willen meezingen tijdens het benefietconcert in april 2018 ten behoeve van MS Research.

Popkoor 'Let's Get Started' uit Lexmond gaat in april 2018 meewerken aan een groots opgezet benefietconcert ten behoeve van Research naar de ziekte MS.

Het concert zal plaatsvinden in Delft. Meerdere bands en bekende Nederlandse artiesten zullen hun medewerking verlenen. "Het belooft een groots spektakel te worden en we vinden het een hele eer om daar aan mee te mogen doen," zegt voorzitter Ruud de Jong.

"Voor het komende half jaar staat er ook nog een concert in Paradiso in Amsterdam op de planning, wat natuurlijk ook een bijzondere ervaring zal worden en natuurlijk zullen we met de Kerst wat optredens hier en daar verzorgen."

Afgelopen weekend heeft een aantal leden van het koor samen met meer dan 200 andere zangers en zangeressen van andere koren uit het hele land nog mee gezongen met de 3 J's in het AFAS muziektheater met een speciaal ingestudeerd nummer van U2.

Volgens de voorzitter is het voor aspirant zangers en zangeressen nu een mooi moment om in te stappen omdat het koor net is begonnen met het instuderen van de nummers voor al die activiteiten.

"We kunnen best nog wat nieuwe leden gebruiken om ons koor te versterken. Ook mannen zijn natuurlijk hartelijk welkom. Als je denkt niet te kunnen zingen valt dat in de praktijk altijd reuze mee, zeker als je met meerderen tegelijk zingt en in je eigen toonsoort."

Belangstellenden kunnen vrijblijvend een keer kijken op een van de oefenavonden op de woensdagavond in Huis Het Bosch in Lexmond. "We starten om 20.00 uur en gaan door tot 22.00 uur. Het is altijd erg gezellig en je zult merken dat zingen veel energie geeft. Voor degenen die in november mee willen komen zingen zijn de eerste twee avonden gratis."

Meer info: www.popkoorlexmond.nl.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden