Afbeelding

Herfstfeest op biologische boerderij in Noordeloos

Algemeen 946 keer gelezen

NOORDELOOS • Op de biologische boerderij van de families Slob en Lakerveld aan de Tiendweg 4 in Nordeloos wordt op zaterdag 21 oktober Herfstfeest gevierd. De dag zal van 10.00 tot 16.00 uur bol staan van verschillende activiteiten.

Op het herfstfeest ontdekken bezoekers met de 'Tour du Boer' alles over het biologische bedrijf en de bijzondere manier van produceren in combinatie met natuurbeheer.

Ook de kinderen kunnen op de boerderij hun hart ophalen. Speciaal voor hen is er een speurtocht uitgezet. Daarnaast mogen ze de kalfjes aaien, pony rijden, een waskaarsje maken bij de imker of gewoon lekker spelen in het hooi.

Er zal een proeverij zijn van Blaarkop ossenvlees en lamsvlees en ook van biologische kaas en honing. Deze producten zijn op deze dag ook te koop net als ambachtelijke wolproducten gemaakt van de wol van onze schapen. De Blaarkop-ossen van de boerderij grazen gedurende het jaar op de uiterwaarden van de Lek bij Vianen, waar ze genieten van alle ruimte, lekker grazen in het kruidenrijke grasland en soms zelfs een duik nemen in de Lek.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Damen Shipyards start bouw nieuw distributiecentrum in Schelluinen Zakelijk 18 apr, 13:23
Afbeelding
Bedrijven uit Groot-Ammers en Goudriaan laten leerlingen proeven van techniek Zakelijk 18 apr, 08:23
Afbeelding
Gemeenten reageren verschillend op nieuws rondom Dierenambulance, Molenlanden ziet het als een 'interne kwestie' Nieuws 17 apr, 21:23

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden