• Zanger Kees Versluys als Elvis Presley.
• Zanger Kees Versluys als Elvis Presley. Foto: aangeleverd

Kees Versluys brengt Tribute to Elvis in Lexmond

Algemeen 550 keer gelezen

lexmond • Zanger Kees Versluys uit Meerkerk komt zaterdag 7 oktober op de planken tijdens de Tribute to the Beatles en Elvis in Lexmond.

Versluys vertolkt daar, tijdens het door Highland Games Zederik georganiseerde muziekfeest, bekende hits van Elvis. En dat terwijl hij eerder had aangegeven te willen stoppen met zijn Elvis-shows. "Dat klopt", knikt hij. "Maar ik had er niet bij nagedacht dat het dit jaar veertig jaar is geleden dat Elvis overleed. Er kwamen daardoor heel veel aanvragen binnen. Daarnaast was ik te zien op het NOS Journaal, bij het item over het Forever Young Festival. Boekingskantoren zagen dat en begonnen meteen te bellen. En eigenlijk vind ik het gewoon erg leuk om ermee door te gaan; Elvis was mijn voorbeeld en ik geniet er erg van om mijn liefde voor de zanger en voor zijn muziek door te geven."

Aloha-show

Zaterdag 7 oktober doet hij dat in dorpshuis Het Bosch in Lexmond, samen met een coverband die de hits van The Beatles brengt. "Ik laat het publiek tijdens deze Elvis in Memory-show teruggaan naar de wereldberoemde Aloha-show uit 1973, die via een satellietverbinding wereldwijd werd uitgezonden. Met hetzelfde pak en de muziek van die show breng ik die sfeer weer tot leven. Je bent die avond niet in Lexmond, maar op Hawaï in 1973. Natuurlijk zing ik de grootste hits van Elvis, van 'CC Rider' tot 'Can't help falling in love'."

De entree voor Tribute to the Beatles en Elvis is 15 euro. Kaarten voor de shows zijn verkrijgbaar via


q www.huishetbosch.nl.

Geurt Mouthaan

Redacteur/fotograaf van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl. Daarnaast actief voor de magazines van Kontakt Mediapartners.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden