Afbeelding

Red Dream blokkeert in Meerkerk

Sport 936 keer gelezen

MEERKERK • Het Streefkerkse tractorpullingteam Red Dream werd in de 4,5 ton SuperSport Promoklasse vijfde in Meerkerk. Chauffeur Laurens van Vuuren kampte met een tractor die blokkeerde, waardoor er in de thuiswedstrijd niet meer in zat.

In het algemeen klassement moet Red Dream de tweede plaats nu delen met MeterVreter.

Bokkig
"We zijn niet echt tevreden met de behaalde vijfde plaats", sipte Red Dream rijder Laurens van Vuuren na afloop. "De tractor was te bokkig, we hadden veel last van een deinende machine. Hij stond te springen op zijn banden, verder kregen we het toerental niet omhoog en waardoor we niet op snelheid kwamen. Vorige week hadden we er ook al last van, maar toen werden we nog wel tweede."

Club van 100
Wel in hun schik was Red Dream over de toeloop naar de VIP-tent. "Het was echt druk, we hadden nooit gedacht dat er zoveel mensen aan onze uitnodiging gehoor zouden geven. Een 100% geslaagde dag, met weer een aantal nieuwe leden van de Club van 100. Perfect."

Er waren in Meerkerk in deze klasse zes tractoren aanwezig. Great Exeprience zette in de finale de beste afstand neer: 106.46 meter. Steel to Steal werd met 99.90 meter tweede. Red Dream kwam in de voorronde tot 72.10 meter.

Tussenstand na zes van de acht wedstrijden: 1. Steel to Steal, 107 punten; 2. Red Dream/MeterVreter, 86 punten; 4. Great Experience, 85 punten.

Rick den Besten

Hoofdredacteur Kontakt Mediapartners, (sport)redacteur/fotograaf Het Kontakt Alblasserwaard, webmaster Regio-Voetbal.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Dijk, oever en berm: Waterschap maait vroeg in het jaar voor natuur en veiligheid Nieuws 3 uur geleden
Afbeelding
Drukbezochte avond voor het dorp trapt viering tiende verjaardag 't Wingerds Hof in Wijngaarden af met video en foto's 8 uur geleden
Afbeelding
Eigen tulp van Keukenhof voor Fien & Teun: cadeau voor tiende verjaardag van duo Van Hoorne Entertainment Zakelijk 9 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden