Afbeelding
Foto: Jan de Bruin

Tijdrit om Jan van der Meijden Bokaal

Sport 520 keer gelezen

GROOT-AMMERS • Stichting Wielerevenementen Groot-Ammers houdt in samenwerking met RC Jan van Arckel op woensdag 23 augustus de tijdrit om de Jan van der Meijden Bokaal.

Deelname aan deze wielertijdrit is mogelijk voor recreatieve wielrenners (m/v) van 16 jaar en ouder die niet in het bezit zijn van een wielerlicentie (m.u.v. Basislicentie KNWU). Men moet (aantoonbaar) woonachtig zijn in de Alblasserwaard of Vijfheerenlanden, óf lid zijn van RC Jan van Arckel, óf dit jaar hebben deelgenomen aan de Zomercompetitie van RC Jan van Arckel. Voor deze laatste categorie telt de tijdrit mee voor het klassement van deze competitie.

Deelname is op eigen risico en het dragen van een valhelm is verplicht.

Het inschrijfgeld bedraagt € 5,00. Vanaf 19.00 uur wordt er individueel gestreden over circa 13 km in de polder nabij Groot-Ammers. De start vindt plaats op het doodlopende gedeelte van de Peppelweg. Na twee ronden is de finish op de Essenweg.

Inschrijven kan vooraf per e-mail bij: minkemagera@hotmail.com of op 23 augustus tussen 17.30 en 18.30 uur in Cafe Sluis, Sluis 19, Groot-Ammers. Hier zal na afloop ook de huldiging zijn.

Meer informatie: www.janvanarckel.nl

Rick den Besten

Hoofdredacteur Kontakt Mediapartners, (sport)redacteur/fotograaf Het Kontakt Alblasserwaard, webmaster Regio-Voetbal.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden