Afbeelding

Feest in Oud-Alblas zorgt voor 1200 euro voor kinderen in Nicaragua

Algemeen 855 keer gelezen

OUD-ALBLAS • Een onlangs gehouden feest dat zes meiden uit Atheneum 5 van De Lage Waard uit Papendrecht hebben georganiseerd, heeft 1200 euro opgeleverd voor het goede doel. De symbolische cheque werd vrijdag door de zes meiden uitgereikt aan Futuro Nica, een organisatie die zich inzet voor kinderen in Nicaragua.

Laura Houtman, Tessa van Gorsel, Tamara Verheij, Eline de Kovel, Lotte de Wit en Enza Slagboom hadden besloten om vanuit het vak Management & Organisatie een eigen (evenementen)bedrijfje op te richten, waarbij dit schooljaar gewerkt is aan de organisatie van een evenement met alle bijkomstigheden vandien.

Als evenementenbedrijf gaf Lett' Party Events op 1 april hun eerste evenement in het Trefpunt in Oud-Alblas. Met bescheiden verwachtingen over de opbrengst zagen de meiden het bedrag van maar liefst 1200 euro totaal niet aan komen. 

Met deze mooie opbrengst kan Futuro Nica vele kinderen onderwijs bieden. De organisatie liet weten contact te houden met de meiden om te laten weten wat voor werk er verzet gaat worden met het uitgereikte bedrag.

"We zijn heel blij dat we een bijdrage kunnen leveren aan de toekomst van kinderen in Nicaragua, zodat ook zij zich kunnen ontwikkelen en aan een mooie toekomst kunnen bouwen", aldus de meiden van Lett' Party Events. Daarvoor willen zij mevrouw Hommel, hun M&O docent, bedanken voor haar ondersteuning in het proces naar het evenement toe  en natuurlijk ook de leerlingen van De Lage Waard die zorgden voor grote opkomst tijden het evenement.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden