Afbeelding

Kinderkoor De Krekels zingt musical 'Esther' in Oud-Alblas

Algemeen 299 keer gelezen

OUD-ALBLAS • Kinderkoor de Krekels voert zaterdag 1 juli in dorpshuis Trefpunt in Oud-Alblas op eigentijdse wijze een musical op rondom het Bijbelboek Esther.

De verhalenverteller neemt de luisteraar mee langs de sketches en liedjes van de figuren uit 'Het dagboek van Esther'. Met gebaren en accenten zullen de kinderen de bezoekers het verhaal laten beleven. Leiding, dirigent en moeders van kinderen hebben maanden aan het project gewerkt. Het wordt een interactieve avond, waarin de hulp van het publiek niet zal ontbreken.

De zomer-uitvoering begint om 19.00 uur. De zaal zal open zijn om 18.30 uur. Entree is 6 euro; kinderen van 7 tot en met 12 jaar 2,50 euro van tot en met 6 jaar gratis. Op 4 juli kunnen kinderen vrijblijvend in Trefpunt vanaf 18.15 uur meezingen met De Krekels.

Geurt Mouthaan

Redacteur/fotograaf van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl. Daarnaast actief voor de magazines van Kontakt Mediapartners.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Damen Shipyards start bouw nieuw distributiecentrum in Schelluinen Zakelijk 18 apr, 13:23
Afbeelding
Bedrijven uit Groot-Ammers en Goudriaan laten leerlingen proeven van techniek Zakelijk 18 apr, 08:23
Afbeelding
Gemeenten reageren verschillend op nieuws rondom Dierenambulance, Molenlanden ziet het als een 'interne kwestie' Nieuws 17 apr, 21:23

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden