Afbeelding

Opnieuw gaat het mis voor VC WIK

Sport 290 keer gelezen

GROOT-AMMERS/MEERKERK • Het is niet het seizoen van de mannenhoofdmacht van VC WIK. Zelfs van de reeds gedegradeerde hekkensluiter Gemini kon zaterdag niet gewonnen worden. Waarmee het ook voor de Groot-Ammerse volleyballers onvermijdelijk is: aan degradatie naar de tweede divisie valt niet meer te ontsnappen.

VC WIK startte slordig, tapte in de derde en vierde set uit een ander vaatje, maar kon in de vijfde set het tij niet keren: 25-22, 25-22, 18-25, 20-25 en 15-9.

Promotiewedstrijden
De vrouwen van VC WIK hebben zich zo goed als verzekerd van promotiewedstrijden. Na een reeks mindere duels werd er met 1-3 van rodelantaarndrager Compaen gewonnen. Het lijkt erop dat de WIK-selectie blessurevrij aan de eindspurt kan beginnen.

Volley Meerkerk'95
De mannen van Volley Meerkerk'95 zijn na de 3-1 nederlaag tegen DVO niet helemaal zeker van lijfsbehoud (20-25, 12-125, 17-25 en 25-20). In de laatste wedstrijd tegen streekgenoot SNA, de runner-up, zal moeten worden voorkomen dat de geelzwarten -die nog net op een veilige positie staan- worden veroordeeld tot degradatieduels.

Rick den Besten

Hoofdredacteur Kontakt Mediapartners, (sport)redacteur/fotograaf Het Kontakt Alblasserwaard, webmaster Regio-Voetbal.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden