Afbeelding

Sport op maat bij WIK Groot-Ammers

Sport 297 keer gelezen

GROOT-AMMERS • Gymnastiekvereniging WIK in Groot-Ammers breidt haar sportaanbod uit. Vanaf maart 2017 start WIK met speciale lessen voor kinderen en jongeren die niet vanzelfsprekend deel kunnen nemen aan het gewone sportaanbod. Onder leiding van een orthopedagoog werken de jongeren al sportend aan fysieke en mentale vaardigheden. De eerste les is op donderdag 28 maart van 15.30-16.30.

Sommige kinderen en jongeren kunnen om uiteenlopende redenen niet vanzelfsprekend deelnemen aan reguliere sportlessen. Denk aan kinderen met ontwikkelingsstoornissen, gedragsproblemen, overgewicht, een motorische achterstand of een gebrek aan sociale vaardigheden en weerbaarheid. In de lessen bij Sport op maat wordt onder andere gewerkt aan motorische en sociale vaardigheden om de zelfredzaamheid van kinderen te vergroten. Maatwerk staat centraal binnen de lessen. Op die manier kan rekening worden gehouden met de mogelijkheden en beperkingen van elk kind.

In kleine groepen werken de kinderen aan thema's zoals samenwerken, grenzen stellen of winnen en verliezen. Wie zich wil aanmelden voor een proefles of meer informatie wil over de lessen kan contact opnemen met Eva Bakker wiksportopmaat@hotmail.com

www.wik-gym.nl

Rick den Besten

Hoofdredacteur Kontakt Mediapartners, (sport)redacteur/fotograaf Het Kontakt Alblasserwaard, webmaster Regio-Voetbal.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden