Afbeelding

Pijnlijke nederlaag VC WIK, sublieme zege Volley Meerkerk'95

Sport 318 keer gelezen

GROOT-AMMERS/MEERKERK • De mannenhoofdmacht van VC WIK staat na de afgetekende 0-4 nederlaag tegen Velo in de gevarenzone van de 1e divisie B.

De Groot-Ammerse volleyballers gingen er in eigen huis hard af tegen Velo, dat VC WIK op de ranglijst passeerde: 17-25, 22-25, 21-25 en 20-25. WIK heeft nu nog slechts twee ploegen onder zich.

Zware blessure
Winst en verlies voor de vrouwenhoofdmacht van VC WIK. Tegen US Amsterdam 3 werd een collectieve 4-0 zege neergezet, waardoor WIK tweede blijft met zes punten achterstand op VollinGo. Coach Remco Reitsma was 'eindelijk' weer eens tevreden en zag WIK de wedstrijd dicteren. Tot zover het goede nieuws. Veel minder verging het Martine de Graaf. Net terug na een revalidatie van vijf maanden zakte ze na een aanvallende actie in elkaar en moest ze het veld met een zware knieblessure verlaten.

Volley Meerkerk'95
Tweededivisionist Volley Meerkerk'95 pakte voor de tweede achtereenvolgende keer de volle buit en dat ging ook nog eens gepaard met subliem spel. Van Havoc, met vier zeges in de laatste zes wedstrijden de ploeg in vorm, werd gehakt gemaakt. Volley Meerkerk'95 denderde met snelle middenaanvallen en kanonskogels als services over de tegenstander heen: 25-17, 25-14, 25-15 en 25-18.

De geelzwarten staan nu stevig op de zesde plaats en lijken de degradatiezone achter zich te hebben gelaten, ook al blijven de onderlinge verschillen in de poule klein.

Rick den Besten

Hoofdredacteur Kontakt Mediapartners, (sport)redacteur/fotograaf Het Kontakt Alblasserwaard, webmaster Regio-Voetbal.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Damen Shipyards start bouw nieuw distributiecentrum in Schelluinen Zakelijk 18 apr, 13:23
Afbeelding
Bedrijven uit Groot-Ammers en Goudriaan laten leerlingen proeven van techniek Zakelijk 18 apr, 08:23
Afbeelding
Gemeenten reageren verschillend op nieuws rondom Dierenambulance, Molenlanden ziet het als een 'interne kwestie' Nieuws 17 apr, 21:23

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden