Afbeelding

Lexmondse ondernemers brengen Rens Tulner in koers

Sportt 1.639 keer gelezen

LEXMOND - Een tiental Lexmondse ondernemers heeft aan het plaatselijke wielertalent Rens Tulner de sleutels overhandigd van een Peugeot Expert. De achttienjarige Tulner is overgestapt naar de Elite/Beloften en kan op weg naar de trainingen en wedstrijden vanaf nu gebruik maken van eigen vervoer.

"En daar ben ik hartstikke blij mee", zegt Tulner. De auto is beschikbaar gesteld door een aantal sponsors uit Lexmond. Autobedrijf Wolterman leverde de Peugeot, die werd bestickerd door CarDesign en is voorzien van de logo's van de betrokken Lexmondse ondernemers.

De gulle gevers zijn: Rens Wolterman van Autobedrijf Wolterman, Jaap van Reeuwijk van Hoveniersbedrijf Jaap van Reeuwijk, Herman Vuurens van Vuurens Montage, Edwin Stravers van Installatiebedrijf Stravers, Frans de Bruyn van Steenplaza, Roel de With van Brandstoffenhandel Van Zessen, Eric Hagemans van EH-Automation, John van der Ham van bouwbedrijf Thuis in Bouwen en 'Ome' Jan Oosterling.

Rens Tulner bereidt zich op dit moment voor op het nieuwe wielerseizoen. Over een kleine maand zal hij zijn eerste officiële wedstrijden koersen voor zijn nieuwe ploeg Delta Cycling uit Rotterdam. Ongetwijfeld kijken zijn sponsors reikhalzend uit naar zaterdag 8 april, als de plaatselijke omloop door de straten van Lexmond op het programma staat.

Rick den Besten

Hoofdredacteur Kontakt Mediapartners, (sport)redacteur/fotograaf Het Kontakt Alblasserwaard, webmaster Regio-Voetbal.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden