Afbeelding

Feestvierders hardleers: boete voor tuinfeestje in Molenaarsgraaf

112 4.676 keer gelezen

MOLENAARSGRAAF • Een aantal feestvierders dat in de nacht van vrijdag op zaterdag werd beboet op een 'coronafeest' in Bleskensgraaf deed het in de nacht van zaterdag op zondag in Molenaarsgraaf nog eens dunnetjes over. Het gevolg: wederom een boete van 390 euro.

Het feestje in de tuin van een woning in Molenaarsgraaf was voor de politie voldoende reden om aan te bellen. Dat veroorzaakte paniek. 'Achteraf bleek waarom', meldt wijkagent Gerco Gijsbers. 'Er bleken nog negen mensen aanwezig te zijn en deze hielden onvoldoende afstand van elkaar'.

Daar gezien de coronamaatregelen een noodverordening van kracht is, trad de politie handhavend op en kregen de aanwezigen allemaal een proces-verbaal van 390 euro.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gelukkig volgen nog steeds heel veel mensen de corona-regels ?????? ?????? Sommigen blijken heel erg hardleers. Afgelopen nacht was er feestje gaande in de tuin van een woning in #Molenaarsgraaf. Bij aanbellen ontstond er ineens veel paniek, achteraf bleek waarom. Er bleken nog 9 mensen aanwezig te zijn en deze hielden onvoldoende afstand van elkaar. Hierop werd gehandhaafd en de 9 personen kregen een proces-verbaal van 390 euro. Een aantal uit deze groep zijn erg hardleers, want deze hebben gisteren ook al een proces-verbaal gehad bij een feestje in #Bleskensgraaf. Mensen denk na! #AlleenSamen kunnen we het Corona-virus bestrijden! #StayAtHome #StaySafe #Covid-19 #Corona

Een bericht gedeeld door POL_Gijsbers (@pol_gijsbers) op

Rick den Besten

Hoofdredacteur Kontakt Mediapartners, (sport)redacteur/fotograaf Het Kontakt Alblasserwaard, webmaster Regio-Voetbal.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden