Afbeelding

Pakketbezorger rijdt veel te snel op Melkweg

112 4.105 keer gelezen

LANGERAK/ALBLASSERWAARD • Op de Melkweg in Langerak is maandag een 39-jarige pakketbezorger uit Rotterdam bekeurd. Hij reed 46 km/uur te snel en dat kwam hem op een forse boete te staan.

Er werd maandag door de politie weer gecontroleerd op bijna alle Alblasserwaardse wegen. In totaal werden 54 bekeuringen uitgedeeld.

Veel automobilisten gingen voor gaas op de Peulenlaan in Hardinxveld-Giessendam. Ter hoogte van het fastfoodrestaurant ligt momenteel een versmalling met een snelheidsbeperking van maximaal 30 km/uur. De hoogst gemeten snelheid op die locatie was 63 km/uur. Ter indicatie: een overtreding van 33 km/uur te snel levert een boete van 420 euro op.

De politie controleert de laatste tijd veel bij wegwerkzaamheden. "Daarbij worden veel te hoge overschrijvingen gemeten", laat een woordvoerder weten. "Niet wenselijk uit veiligheidsoverwegingen, maar ook niet uit het oogpunt van de portemonnee van de overtreder."

Rick den Besten

Hoofdredacteur Kontakt Mediapartners, (sport)redacteur/fotograaf Het Kontakt Alblasserwaard, webmaster Regio-Voetbal.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Dijk, oever en berm: Waterschap maait vroeg in het jaar voor natuur en veiligheid Nieuws 3 uur geleden
Afbeelding
Drukbezochte avond voor het dorp trapt viering tiende verjaardag 't Wingerds Hof in Wijngaarden af met video en foto's 8 uur geleden
Afbeelding
Eigen tulp van Keukenhof voor Fien & Teun: cadeau voor tiende verjaardag van duo Van Hoorne Entertainment Zakelijk 9 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden