Afbeelding
update

Dodelijk slachtoffer bij brand in appartemencomplex Syndion in Gorinchem

112 6.099 keer gelezen

GORINCHEM • In een appartementencomplex van zorgorganisatie Syndion aan de Vismarkt in Gorinchem brak dinsdagochtend brand uit. Hierbij is een dodelijk slachtoffer gevallen. Ook raakte een persoon gewond.

Diverse hulpdiensten, waaronder de Arkelse brandweer en de traumahelikoper gingen ter plaatse. Er werd al snel opgeschaald naar grote brand. Het gehele pand werd ontruimd.

De brand werd geblust; in de woning werd een persoon aangetroffen. Deze is met de ambulance overgebracht naar ziekenhuis. Inmiddels is bekend geworden dat het slachtoffer is overleden.

Het pand is ontruimd. Voor de dertien bewoners van het woonzorggebouw wordt onderdak geregeld door Syndion en de gemeente Gorinchem. De oorzaak van de brand is nog onbekend en wordt nader onderzocht door team Brandonderzoek.

Geurt Mouthaan

Redacteur/fotograaf van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl. Daarnaast actief voor de magazines van Kontakt Mediapartners.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Dijk, oever en berm: Waterschap maait vroeg in het jaar voor natuur en veiligheid Nieuws 44 minuten geleden
Afbeelding
Drukbezochte avond voor het dorp trapt viering tiende verjaardag 't Wingerds Hof in Wijngaarden af met video en foto's 6 uur geleden
Afbeelding
Eigen tulp van Keukenhof voor Fien & Teun: cadeau voor tiende verjaardag van duo Van Hoorne Entertainment Zakelijk 7 uur geleden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden