Afbeelding

Serenade Graafstrooms Fanfare voor Rokus en Klasiena van de Giessen 

Algemeen 842 keer gelezen

GOUDRIAAN • Namens de Club van Honderd van Graafstrooms Fanfare werd aan Rokus en Klasiena van de Giessen uit Goudriaan door de fanfare een serenade aangeboden bij  hun 50-jarig huwelijk.

Rokus was in de jaren vijftig en zestig als kornetspeler een bekend gezicht in de fanfare. Behalve Rokus waren ook zijn broers Arie en Jan lid van Graafstrooms Fanfare. Arie speelde op de kleine trom in het orkest en Jan was lid van de drumband.

Nadat Rokus in Goudriaan een eigen bedrijf begon was er geen tijd meer om nog te repeteren en zo kwam er een einde aan de muzikale periode.

Kleindochter
De fanfare is nog steeds niet uit het leven van Rokus verdwenen, hij is al jaren lid van de Club van Honderd. Zijn zoon Laurens en dochter Barbara zijn lid geweest en nu speelt kleindochter Rosanna als derde generatie nog in het orkest.

De familie Van de Giessen heeft zijn sporen verdiend bij Graafstrooms Fanfare en genoot zichtbaar van deze muzikale verrassing.

Geurt Mouthaan

Redacteur/fotograaf van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl. Daarnaast actief voor de magazines van Kontakt Mediapartners.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Damen Shipyards start bouw nieuw distributiecentrum in Schelluinen Zakelijk 18 apr, 13:23
Afbeelding
Bedrijven uit Groot-Ammers en Goudriaan laten leerlingen proeven van techniek Zakelijk 18 apr, 08:23
Afbeelding
Gemeenten reageren verschillend op nieuws rondom Dierenambulance, Molenlanden ziet het als een 'interne kwestie' Nieuws 17 apr, 21:23

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden