Afbeelding

Autobedrijf de Groot geeft auto weg bij eindejaarsactie

Algemeen 953 keer gelezen

NOORDELOOS • Autobedrijf de Groot in Noordeloos gaat met een bijzondere actie 2016 uit: eigenaren Henny en Klazien de Groot geven een Volkswagen Polo weg.

"Afgelopen jaar adverteerden wij met de De Groot Auto van de week", vertelt Henny. "We hebben daar op ingehaakt en hebben nu een De Groot Auto van het jaar. Daarbij is het bijzondere nieuws dat we deze Volkswagen Polo nog gaan weggeven ook." 'Iedereen kan meedoen; de enige opgave is de juiste kilometerstand van de Polo te raden. "En deze stand valt bijzonder mee", geeft Henny als aanwijzing. "Kom tijdens de Grootse Eindejaars Actie naar Noordeloos en maak kans op deze auto of ga naar de Facebookpagina van Autobedrijf de Groot en volg de aanwijzingen."

Autobedrijf de Groot is een universeel bedrijf dat van alle markten thuis is. "Alles in eigen hand houden, is ons devies: van schadeherstel tot APK en onderhoud. Alle werkzaamheden worden verricht in de moderne werkplaats met een eigen spuiterij en plaatwerkerij. Daarbij staat er altijd een grote wisselende voorraad occasions in de showroom."

Open dagen 
De Eindejaars Actie is inmiddels een traditie in de periode tussen kerst en oud en nieuw en is nu op donderdag 29 en vrijdag 30 december. Henny de Groot vertelt dat hij deze dagen niet voor niets gekozen heeft. "We zijn toch open in die periode, want het werk in de garage gaat gewoon door. Maar we willen graag iedereen in de omgeving eens de gelegenheid bieden om vrijblijvend bij ons binnen te lopen. Er zijn veel mensen vrij tussen kerst en oud en nieuw, dus daar springen we graag op in. Van 's morgens negen tot 's avonds negen uur staat de koffie klaar, net als een schaal met zelfgebakken oliebollen."

Voor de Eindejaars Actie is ook een speciale TopOccasion TopTien samengesteld. "Tien superzuinige superleuke occasions staan superscherp geprijsd te wachten op hun nieuwe eigenaar." 

Autobedrijf de Groot is gevestigd aan de Botersloot 59 in Noordeloos.  Op www.degrootauto.nl staat de steeds wisselende voorraad occasions, net als alle activiteiten en mogelijkheden van Autobedrijf de Groot. Ga voor de actie naar: www.facebook.com/degrootautonoordeloos.

Geurt Mouthaan

Redacteur/fotograaf van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl. Daarnaast actief voor de magazines van Kontakt Mediapartners.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden