Afbeelding

Mark Schregardus ervaart 'enorme drive' bij Volley Meerkerk'95

Sport 452 keer gelezen

MEERKERK • Mark Schregardus is de nieuwe technische man bij de dames van Volley Meerkerk'95. Als opvolger van Krijn Verlek staat de Oud-Beijerlandse trainer voor de taak om de Meerkerkse volleybalsters op zijn minst in de sterke tweede divisie te houden.

"Na een goede voorbereiding en prima bekerwedstrijden zijn we er klaar voor. Het seizoen mag wat ons betreft beginnen", trapt Schregardus af.

"En dat gaat goedkomen. Want al tijdens mijn proeftraining, aan het einde van het vorige seizoen, merkte ik dat er een enorme drive in het team zit. Een gedrevenheid, die ik miste bij mijn vorige club de heren van De Burgst in Breda. Het bevalt tot nu toe uitstekend, de meiden zijn fanatiek en onder een goede sfeer is de wil om te winnen duidelijk aanwezig. Bovendien hebben we een mooie mix van jong en oud."

Smalle selectie
Echter de selectie is niet breed, beseft ook Schregardus (47). "We hebben een redelijke selectie, maar wel klein. Zo beschikken we over slechts twee middenspeelsters. Mocht er eentje niet aanwezig zijn, dan wordt het dun. Niet voor niets zijn we afgelopen tijd op zoek geweest naar aanwas. Van buitenaf is dat - nog - niet gelukt. Er hebben dames meegetraind, maar uiteindelijk hebben ze toch voor gekozen om bij hun huidige vereniging te blijven. We laten nu speelsters van dames 2 en vanuit de jeugd meetrainen, misschien kunnen die doorstromen."

Theo Sprong

Rick den Besten

Hoofdredacteur Kontakt Mediapartners, (sport)redacteur/fotograaf Het Kontakt Alblasserwaard, webmaster Regio-Voetbal.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Damen Shipyards start bouw nieuw distributiecentrum in Schelluinen Zakelijk 18 apr, 13:23
Afbeelding
Bedrijven uit Groot-Ammers en Goudriaan laten leerlingen proeven van techniek Zakelijk 18 apr, 08:23
Afbeelding
Gemeenten reageren verschillend op nieuws rondom Dierenambulance, Molenlanden ziet het als een 'interne kwestie' Nieuws 17 apr, 21:23

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden