• Erevoorzitter Henk Bovenkerk (l) en Theo Hoffman (r) plaatsen de middenstip.
• Erevoorzitter Henk Bovenkerk (l) en Theo Hoffman (r) plaatsen de middenstip.

Nieuwe kunstgrasmat SV Noordeloos officieel geopend

Sport 711 keer gelezen

NOORDELOOS - SV Noordeloos heeft afgelopen zaterdag haar nieuwe kunstgrasmat officieel geopend.

Met de ingebruikname van de mat, gelegen op het hoofdveld en inmiddels al vijf weken wordt bespeeld, gaat de vierdeklasser mee met de trend van vele regioclubs. Dat beseft ook voorzitter Gijs Moerings. "Het is niet zo dat de club hier enorm naar hunkerde, maar door de aanleg van het nieuwe kunstgrasveld heeft Noordeloos wel een kwaliteitsimpuls gehad."

"We hoeven niet elk jaar kampioen te worden, maar willen wel met de tijd mee. We kunnen nu gaan voetballen onder hele goede omstandigheden en dat biedt extra mogelijkheden. Het is vooral fijn voor de trainingsintensiteit."

Middenstip 
Het veld werd officieel geopend nadat erevoorzitter Henk Bovenkerk en Theo Hoffman, jarenlang actief als veldenonderhouder, samen met een jeugdspeler op symbolische wijze de middenstip hadden geplaatst.

Draagvlak
Voor kunstgras was draagvlak onder de leden van SV Noordeloos. Moerings: "Vorig jaar februari hebben we onder onze leden gepeild hoe zij tegen deze situatie aankeken. De leden hebben toen uitgesproken achter kunstgras te staan. We zijn als bestuur een verlengstuk van de leden, daarom vonden we het belangrijk dat er een meerderheid was."

Familiedag
De officiële opening was niet te plannen tijdens een thuisduel. "De datum stond al vast en we hebben nog geprobeerd om het bekerduel met Ameide hier te spelen, maar dat is niet gelukt. We zijn blij dat er een hoop mensen bij konden zijn en we aansluitend de familiedag hebben kunnen houden."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden