Maak Kennis Met Tennis

geldermalsen • Bij tennisvereniging GLTC in Geldermalsen start weer 'Maak Kennis Met Tennis' in de maand april. Aanmelden voor drie trainingen kan bij clubtrainer Dennis van GLTC, dennis@tstk.nl. Meer weten over de tennisvereniging? Kijk dan op de website www.gltc.nl.


Samenzangavond Wittenberg

haaften • In het zorgcentrum de Wittenberg te Haaften wordt voor de 25ste keer op zondag 31 maart, eerste paasdag, een paassamenzangavond georganiseerd. Samen met een aantal zangliefhebbers worden er paasliederen gezongen voor de bewoners van de Wittenberg. Muzikale begeleiding wordt verzorgd door Job Kaashoek. Aanvang: 8:00 uur. Zij die hieraan mee willen doen dienen om 7:50 uur aanwezig te zijn. Na zingen en afsluiting is er gezellig samenzijn met koffie en krentenbrood. Er wordt rekening gehouden met kerkdiensten.


Uitslag bridge

beesd • De uitslag woensdag 20 maart van de bridgeclub uit Beesd. De zesde zitting van de vierde ronde heeft de volgende uitslag voortgebracht: Jeanne Doeland & Joop Doeland 69,58%. Cilia van den Broek-van de Vink & Nolda Wakkermans- Pronk 61,25%. Hugo Prakken & Dorine de Groot-Gremie 58,33%. Toos Jongerius & Janske van de Water-Keij 54,58%. Annelies de Klerk & Frans Kuipers 53,33%.