Ruime overwinning van ASH op Kerkwijk

kerkwijk • ASH blijft het goed doen in de strijd om degradatie te ontlopen. Van Kerkwijk werd met 1-4 gewonnen. In de eerste helft werd Kerkwijk overrompeld door ASH.

Al vrij snel in de wedstrijd kwam ASH op een voorsprong door een kopbal van Danny Bijl. Niet lang daarna werd het 0-2 door een poeier van Maarten van der Meijden. Arnoud van Arendonk maakte nog voor rust 0-3, na een verkeerde uittrap van de keeper van de thuisclub.

Na rust maakte Kerkwijk het nog spannend door 1-3 te scoren. ASH-keeper Tjeerd van de Heuvel voorkwam met een mooie redding dat het 2-3 werd. Twintig minuten voor tijd kreeg ASH een strafschop na een handsbal. Van Arendonk maakte zijn tweede en zette de 1-4 stand op het scorebord.

Bloedeloos gelijkspel van BRC tegen NOAD’32

beesd • Na de eclatante overwinning tegen koploper BZC’14 is BRC het even kwijt. Tegen ASH verloor de ploeg en dit weekend kwam BRC niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen NOAD’32.

Hoewel BRC niet zijn niveau haalde, kreeg de Beesd Rhelico Combinatie nog enkele kansen. Matthijs Frehe en Nick van der Burg misten alleen voor de keeper.

Trainer Ben Frehe was duidelijk: “Voetballend was het niet goed genoeg. We moeten ons niveau weer halen, dan kunnen we van iedereen winnen. We weten waar de pijnpunten zitten. Het is belangrijk dat we niet hebben verloren.”