Bridgeuitslag Beesd

beesd • De vijfde zitting van de vierde ronde heeft de volgende uitslag voortgebracht: Annelies de Klerk & Frans Kuipers 67,19%. Jeanne Doeland & Joop Doeland 63,13%. Hugo Prakken & Dorine de Groot-Gremie 58,13%. Jos Krielen & Janske van de Water-Keij 56,88%. Willy Jagers & Tiny Verschoor  51,88%.


Jochem van Gelder op zoek naar Gulden Gelderlanders

REGIONAAL • Jochem van Gelder is voor het tv-programma De Gulden Gelderlander weer op zoek naar Gelderlanders die zich vrijwillig en onbaatzuchtig inzetten voor een ander. Mensen die iemand kennen die een bijzondere prestatie heeft geleverd of als vrijwilliger altijd voor een ander klaarstaat of wellicht een op een andere manier, kunnen deze persoon opgeven. Mail: deguldengelderlander@gld.nl of bel/app naar 0619396281.


NLdoet bij de Wittenberg

haaften • Een groot aantal vrijwilligers is vrijdag weer aan de slag gegaan tijdens NL doet bij de Wittenberg in Haaften.  De buitenboel werd weer goed onderhanden genomen. Heel bijzonder is wel, dat de meeste van deze vrijwilligers al 12 jaar hieraan mee doen.


NLdoet bij speeltuinen Asperen 

asperen • Afgelopen zaterdag 16 maart, tijdens de landelijke NL doet dag, hebben een hoop vrijwilligers de handen uit de mouwen gestoken in de speeltuinen van Asperen. De jongste deelnemer was 1 jaar, de minst jongste deelnemer was 70 jaar. Veel vuil/vuurwerk is opgeruimd, toestellen werden schoongemaakt en er was nog wat onderhoud/reparatie wat is uitgevoerd. Speeltuinvereniging Asperen kijkt terug op een zeer geslaagde ochtend. 

Volg de socials

Volg @speeltuinverenigingasperen op de socials voor het laatste nieuws en leuke activiteiten die georganiseerd gaan worden komend seizoen.


Fanfare zoekt muzikanten

ENSPIJK • Met leuke activiteiten in het vooruitzicht is fanfare de Volharding op zoek naar extra muzikanten. Men kan meedoen aan een gratis instroomcursus en leert binnen een korte periode mee te spelen met de fanfare. Instrumenten zijn ook in bruikleen te verkrijgen. Het is mogelijk om muzieklessen te volgen of meteen mee te spelen tijdens de repetitie. Elke week worden er leuk en gevarieerde muziekstukken gerepeteerd. Uitvoeringen zijn dit jaar op Koningsdag, avondvierdaagse en de jaarmarkten van Deil en Enspijk. 

Samen muziek maken

Vanaf de week van 25 maart kan men (dinsdag fanfare orkest, dinsdag tamboergroep, vrijdag jeugdorkest/opstaporkest) ervaren hoe het is om samen muziek te maken. Opgeven of meer informatie: secretaris@fkdv.nl.