Aanvraagperiode Stimuleringsfonds

rivierenland • Bij FruitDelta kunnen ondernemers en ondernemende inwoners uit Rivierenland weer een aanvraag indienen. Dit kan van 1 maart tot en met 15 mei voor een financiële bijdrage uit het Regionaal Stimuleringsfonds (RSF). 

De subsidie is beschikbaar voor haalbaarheidsonderzoeken en vernieuwende projecten op het gebied van Agribusiness, Logistiek & Vestigingsklimaat Bedrijven en Recreatie & Toerisme. Bedrijven, startups en burgerinitiatieven in Rivierenland met projectplannen kunnen zich ook aanmelden voor een inloopavond. Ludolf van Lith, Programmamanager Logistiek/Vestigingsklimaat voor FruitDelta Rivierenland: “Om initiatiefnemers te helpen met hun aanvraag, organiseren wij drie inloopavonden op locaties verspreid over de regio. Tijdens deze avonden kunnen de projectideeën vertrouwelijk worden toegelicht aan Economic Board-leden. Zij stellen verdiepende vragen en geven tips voor het schrijven van een goede aanvraag.” De Economic Board is ook de groep die de definitieve aanvragen inhoudelijk beoordeelt. De inloopavonden vinden van 19.30 – 21.30 uur plaats op en bij:
Kantoor Regio Rivierenland, Burg. v. Lidth de Jeudelaan 3, Tiel (8 april)  en op het Fruit Tech Campus, Ouderhof 40 in Geldermalsen (24 april).

Aanmelden voor een inloopavond kan op www.fruitdelta.nl/rsf. Op deze website staat alle informatie over het RSF en de aanvraagformulieren. Via een quickscan op deze site kunnen geïnteresseerden snel ontdekken of hun idee voldoet aan de randvoorwaarden om in aanmerking komt voor een geldbedrag.