Heukelum pakt drie hele belangrijke punten

kaatsheuvel • Het zespuntenduel tegen DESK werd door Heukelum met 2-3 gewonnen.

Heukelum begon goed aan de wedstrijd. Interim-trainer Fred de Groot: “Na vier minuten werd een doelpunt van ons ten onrechte afgekeurd, maar gelukkig zorgde Thomas van Ieperen vlak hierna voor de verdiende 0-1. We hadden de wedstrijd redelijk onder controle en konden de druk er goed op houden. Uit een corner kopte Joey Oudshoorn bij de tweede paal fraai de 0-2 binnen.”

Na een kwart wedstrijd kwam de thuisploeg op 1-2 en vlak voor het rustsignaal beging de keeper van DESK een grove overtreding. “Wél een rode kaart, maar geen strafschop. De scheidsrechter bood na afloop zijn excuses aan voor deze foutieve beslissing”, zegt De Groot.
Tegen tien man vond Heukelum direct na de hervatting heel makkelijk de vrije mensen en dit zorgde voor 1-3 door Ricardo Papilaja.
Fred de Groot: “Hierna gingen we teveel lopen met de bal en werden we gemakzuchtig. Een kwartier voor tijd scoorde DESK de aansluitingstreffer. Wij konden scoren, maar er werd ook een bal van onze doellijn gehaald die had gezorgd voor de gelijkmaker.”