MVV’58 pas in slotfase langs GVV

meteren • MVV’58 behaalde op het oog een simpele overwinning op het naburige GVV uit Geldermalsen. Toch kwam de thuisclub pas in de 70e minuut op een 1-0 voorsprong door een doelpunt van Maurice Kaasjager. Daarna liep MVV’58 uit naar een 3-0 overwinning door goals van de invallers Dominic Comerford en Amine Tannaoui.

Chaotisch

Tannaoui was blij met zijn invalbeurt. “Ik kom net terug van een liesblessure en mocht in de tweede helft invallen. Ik heb de eerste helft vanaf de zijkant bekeken. Het was chaotisch. Het is moeilijk spelen tegen GVV, dat erg teruggetrokken voetbalt en hoopt op een counter. In de tweede helft hebben we het beter uitgespeeld. Ik mocht in de laatste minuut nog de 3-0 scoren. Ferry van Asch zette me alleen voor de keeper en ik faalde niet.”

Buitenspeldoelpunt

GVV-trainer Freek Wittenrood: “MVV’58 is een jonge, frisse ploeg, maar wij hebben ze het moeilijk gemaakt. Pas in de 70e minuut kwamen zij met 1-0 voor. Volgens mij was het een buitenspeldoelpunt. We hadden onze oude spits Marcel van der Heijden weer van stal gehaald. Het was jammer dat hij geblesseerd uit moest vallen.”