ASH -BRC '24 ( 1-0)
ASH -BRC '24 ( 1-0) Foto: Nico Van Ganzewinkel

ASH wint de ‘do or die-wedstrijd’ tegen BRC

hellouw • Na de ruime overwinning doordeweeks tegen koploper BZC’14, verloor BRC met 0-1 van ASH. Thijmen Noordam was de doelpuntenmaker namens ASH.

De eerste helft was rommelig en er waren nauwelijks kansen. In de tweede helft miste Danny Bijl een grote kans. Maar Thijmen Noordam zette in de 65e minuut de 1-0 op het scorebord. BRC had nauwelijks kansen. Toch had Bas van Rijnsbergen de 1-1 moeten maken. Hij miste in de laatste minuut een strafschop. BRC-trainer Ben Frehe was teleurgesteld in zijn ploeg. “Het was ver onder de maat bij ons. Niemand haalde zijn niveau. ASH blijft een ‘Angstgegner’ voor ons.” Volgens ASH-trainer Remy Schouwenaar was dit een ‘do or die-wedstrijd’. “We wisten dat wanneer we deze wedstrijd hadden verloren, we haast gedegradeerd zouden zijn."