Asperen ondanks nederlaag met opgeheven hoofd van het veld

asperen • Tegen koploper VVAC kon Asperen vooral op een goede tweede helft terugzien. VVAC benutte de kansen, Asperen niet: 1-3.

Trainer Ricardo Versteeg: ”Door slordigheden kwamen we al heel vroeg in de wedstrijd op een 0-1 achterstand. We raakten de lat twee keer, maar scoorden niet. Vooral in de tweede helft hebben we goed gevoetbald en de tegenstander onder druk gezet. We hadden mogelijkheden om zelfs op voorsprong te komen, maar verzuimden te scoren. Dat deed de tegenstander wel. Het geluk van de koploper. Ondanks deze nederlaag heb ik genoten van de instelling van mijn team.” De enige treffer van Asperen werd gemaakt door Jorn van Meeuwen.

Versteeg: "Natuurlijk komen er genoeg lastige wedstrijden aan, maar ik heb er vertrouwen in dat het met deze groep goed komt.”

SVS’65 verspeelt bijna een 3-0 voorsprong

spijk • SVS’65 deed goede zaken in de strijd tegen degradatie. SSW werd met 3-2 verslagen na een 3-0 voorsprong. Christiaan Perrier scoorde twee keer. Maikel Schaften was de andere doelpuntenmaker. SVS'65 startte sterk. Christiaan Perrier maakte al snel de 1-0. Hij kopte een corner binnen. Niet veel later was het 2-0 toen gelegenheidsspits Maikel Schaften een steekbal van Perrier goed afrondde. Het werd 3-0 door weer Perrier zelf. Maar voor rust maakten de gasten nog 3-1. In de tweede helft werd het nog spannend toen SSW 3-2 maakte. De laatste twintig minuten was het alle hens aan dek voor de ploeg uit Spijk, maar SVS'65 hield stand.