• Speelmuur tennisvereniging GLTC.
• Speelmuur tennisvereniging GLTC.

'Join the Club' duizend euro voor jeugd

west betuwe • Wie weet er beter wat jongeren willen dan zijzelf? Samen maken ze West Betuwe sterker, leuker en socialer. 

Deze maand start Welzijn West Betuwe het 3e ParticiPeer project. ParticiPeer ‘Join The Club’ is gericht op actieve jongeren (12-30 jaar) binnen clubs en verenigingen. Als groep, of team, krijgen jullie tijdens dit project de kans om ideeën voor de club of de omgeving om te zetten in acties.
Samen met Welzijn West Betuwe begint het project met een brainstorm bij jullie op de club. De verzamelde ideeën worden in een tweede bijeenkomst omgezet naar acties. Taken verdelen, en een datum voor de activiteit plannen. Daarna is het aan de groep om samen met een begeleider van de club de voorbereidingen te treffen. Vanuit Welzijn West Betuwe is er €1000,- beschikbaar om het plan te realiseren. Een mooi budget, voor een mooi plan.
In eerdere edities van ParticiPeer zetten jongeren zich met diverse activiteiten in. Jongeren van GLTC in Geldermalsen ontwierpen en schilderden met elkaar de oefenmuur om jongeren meer uit te dagen rondom lessen en wedstrijden te tennissen. Jongeren van Integreren doe je samen organiseerden een BBQ en spelmiddag om meer met elkaar in contact te komen.

Heb jij een groep bij elkaar en wil jij budget voor jouw activiteit? Neem dan contact op met Els de Vries. Edevries@welzijnwestbetuwe.nl