Afbeelding
Foto: Rotary Geldermalsen

Kennismaken met Rotary club Geldermalsen

Nieuws

GELDERMALSEN • Rotary club Geldermalsen nodigt iedereen tijdens de landelijke Week van de Open Clubbijeenkomsten uit op dinsdag 26 maart. Met deze open clubbijeenkomst wil de Rotary club bezoekers op een laagdrempelige manier kennis laten maken met Rotary.

Lijfspreuk ‘Service above Self’

De doelstelling van Rotary komt kernachtig tot uitdrukking in haar lijfspreuk ‘Service above Self’. Bij Rotary geeft men iets van zichzelf en probeert men dienstbaar te zijn. Voor goede doelen in de gemeente West Betuwe, maar ook ver daarbuiten. 

Internationale organisatie

Rotary is een internationale organisatie. In bijna alle landen ter wereld zijn Rotaryclubs te vinden. Samen met andere clubs realiseren Rotarians internationale projecten om de grootste uitdagingen van onze tijd aan te pakken.

Er wordt professionele kennis uitgewisseld, over het vak verteld en geluisterd naar interessante en veelzijdige presentaties tijdens de clubbijeenkomsten. Op het persoonlijke vlak zijn de leden een waardevol klankbord voor elkaar. Lid zijn bij Rotary verrijkt je leven: actief mee helpen om het verschil te maken en vriendschappen sluiten voor het leven. 

Open clubbijeenkomst

Iedereen is welkom op de clubbijeenkomst. De ontvangst is om 11.45 uur in Restaurant 3 Zussen, Rijksstraatweg 80 in Meteren. Spreker, Henk den Hartog, zal een presentatie geven over Smart Web Energy. De bijeenkomst is om 13.45 uur afgelopen. 

Aanmelden kan tot 25 maart via telefoon 06-22111335 of e-mailadres secretarisrcgeldermalsen@gmail.com. Meer informatie over Rotary: www.rotary.nl/geldermalsen.