• De 21 deelnemers die meespelen met de winnende postcode verdelen met elkaar het bedrag van 1 miljoen euro.
• De 21 deelnemers die meespelen met de winnende postcode verdelen met elkaar het bedrag van 1 miljoen euro. Foto: Postcode Loterij

Één miljoen voor Culemborg

culemborg • Goed nieuws voor deelnemers van de Postcode Loterij die meespelen met postcode 4105EC, de Alida de Jongstraat in Culemborg. Op deze postcode viel de SuperPostcodePrijs van 1 miljoen euro. Postcode Loterij-ambassadeur Gaston Starreveld verraste de winnaars vandaag met het mooie nieuws.

Dat Gaston een mooie prijs kwam brengen was niet te missen vandaag in de Alida de Jongstraat. De 21 deelnemers die meespelen met de winnende postcode verdelen met elkaar het bedrag van 1 miljoen euro. Zij winnen bedragen van 37.037 euro tot 74.074 euro, afhankelijk van het aantal loten waarmee zij meespelen met de Postcode Loterij. Na een lekker patatje met snack namen de winnaars de cheque in ontvangst.

Afgelopen januari viel de Postcodekanjer van 58,9 miljoen binnen het postcodegebied 4191 in Geldermalsen. Bijzonder dat er nu in een nabije regio weer een prijs gevallen is.