• Tricht - Roda Boys (1-4).
• Tricht - Roda Boys (1-4). Foto: Gerald van Zanten

Tricht verliest kansloos van Roda Boys

tricht • Tricht is het helemaal kwijt. Thuis werd met 1-4 verloren van Roda Boys. Door deze nederlaag staat Tricht nu op de twaalfde plaats, net boven de rechtstreekse degradatiestreep.

Tricht was voor het eerst sinds tijden helemaal compleet, maar wist geen potten te breken en creëerde nauwelijks kansen. In de eerste helft gebeurde er weinig aan beide kanten. Door een verdedigende fout werd het in de 20e minuut 0-1. Vlak voor rust ontsnapte Harm van Brenk aan rood toen hij een doorgebroken speler vloerde, maar hij kreeg slechts geel. In de 67e en 69e minuut scoorde Roda Boys twee keer uit een strafschop. Tien minuten later deed Twan van Toorn er nog een schepje bovenop door via een eigen doelpunt de 0-4 te scoren. In blessuretijd maakte Van Brenk 1-4. Dat was het eerste schot tussen de palen van Tricht.