Wanprestatie van Asperen in Dordrecht

dordrecht • Na een 1-0 voorsprong en nog meer kansen voor de rust gaf Asperen de wedstrijd tegen laagvlieger SSW volledig uit handen met een 5-2 nederlaag als resultaat.

Trainer Ricardo Versteeg: “Voor de rust hebben we toch wel grote kansen laten liggen om de score verder uit te bouwen. Dan valt vlak voor rust, na een corner, de gelijkmaker en lopen we mede door persoonlijke fouten achter de feiten aan. In tegenstelling tot vorige week kregen we de boel niet meer op de rit.”

Het gemis van middenvelder Glenn van Gelderen en het uitvallen van middenvelder Noach Middag na een half uur spelen hielpen niet mee om het tij te keren. “Al met al een terechte uitslag”, aldus de trainer van Asperen.

De doelpunten van Asperen kwamen op naam van Tareq Ibrahim en Maikel Groenenberg.

BRC-BZC’14 verzet naar dinsdag 12 maart vanwege overlijden Pieter van Wyck

beesd/rumpt • De competitiewedstrijd BRC tegen koploper BZC’14 (4H) is verplaatst van zaterdag 9 maart naar dinsdagavond 12 maart. Reden is het overlijden van oud-doelman Pieter van Wyck.

Van Wyck was meer dan 45 jaar lid van VV Beesd (inmiddels fusieclub BRC) en keepte twaalf seizoenen in het eerste elftal. Hij kwam op zijn vakantieadres in Spanje door een noodlottig ongeval om het leven.

De afscheidsbijeenkomst was afgelopen zaterdag 9 maart.